driverbg.net | bgdrivers.net
ON THE ROAD ... !
СТРАНИЦАТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ
| Начало | Всички препоръки | Търсене | Нова препоръка | Вход
<< Обратно в препоръките
 
 
ПРЕПОРЪКА

H.ESSERS
27.01.2015 00:07
В тази фирма работя от септември и да чукна на дърво е най-читавата в която съм работил до сега.Парите са 413лв щат и 40 евро на ден извън България и 20евро на ден в България с камион и всяка седмица след 30тия час каране всеки следващ е по 10лв на час към Българската заплата.Демек за 30 дни са 1200евро твърдото + българската се връзват около 1500 евро аз за октомври и ноември съм малко над 1500евро а за декември малко под щото немах баш часове.Фирмата е много точна на 10то число превеждат заплата а на 15то командировки.След една година работа командировката става 45евро а след 3 години 50евро.
Георги Младенов

Еееееееееееее най-накрая да прочета, че някой е до...
27.01.2015 10:45
Еееееееееееее най-накрая да прочета, че някой е доволен от някоя фирма,,,,,,
Ивайло Стефанов

Да, бе...
27.01.2015 15:35
Я питай тролейджията дали е доволен...:-)))
Валери Цветанов (Driver1)

Там случаят е тежък ,,,,,,,, сигурен съм, че досег...
27.01.2015 18:22
Там случаят е тежък ,,,,,,,, сигурен съм, че досега не е попадал на читава фирма ,,,,, аз пък се чудя на късмета ми как пък досега не попаднах на некоректна фирма ,,,,,,, дали е от аурата на човек и или просто късмет,,,, ама никога не съм си и представял, че нейде по пътищата някой може да ми свали багажа от камиона и ,,,,,,,,,,, абе,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Е, па
28.01.2015 12:10
май четох някъде, че ги хвалеше? Как стана така, че да се стигне да го изхвърлят като парцал насред път?
Сигурно се е опитвал и там да им философства и да се прави на умен, ама не е отчел, че тия неща навън не вървят.
Сега вече съм наясно защо се е скрил като бита мачка. :-)))
Валери Цветанов (Driver1)

Аз му завиждах, че може да се наслаждава на колежк...
28.01.2015 12:28
Аз му завиждах, че може да се наслаждава на колежката Ивона отблизо ,,,,,,, Абе явно Ессерс са крива фирма щом не са оценили нашия човек правилно,,,,
Ивайло Стефанов

За Ессерс - нямам представа.
28.01.2015 15:02
Явно не са много читави щом са опрели до филиали в България и са назначили клоун като Илчев. Но проблема си е техен. А както разбирам - решили са си го! :-)))))
Валери Цветанов (Driver1)

Валери, снощи щях да направя почти идентичен на тв...
28.01.2015 18:35
Валери, снощи щях да направя почти идентичен на твоите коментари, ма съ стърпях. Прояви ми се Стокхолмският синдром...
Росен Димитров - Рошко

По темата: Георги ми звучи както мен когато за пръ...
28.01.2015 18:45
По темата:
Георги ми звучи както мен когато за пръв път проработих в чужда фирма. Може да съм споменавал мнението си, но ще го повторя. Най-скапаната и гнусна чужда фирма е за предпочитане пред най-добрата нашенска, макар и последното определение да се явява оксиморон.

Оксиморонът (от старогръцки οξύμωρον; oxys – ‚остроумен‘; moros – ‚глупав‘) e вид стилистично средство — троп, съчетание на привидно несъчетаеми, противоположни понятия (антитези), което създава контрастна изразителност на тяхната образност. Например „сладка мъка“ или „Живият труп“ (Л. Н. Толстой). Разглежда се като разновидност на метафората.

Някои парадоксални на пръв поглед изрази като „виртуална реалност“, „духовна храна“, както и поговорките „бързай бавно“, „всяко зло за добро“ са се превърнали в смислени, въпреки, че по същество са оксиморони.

Източник: Уикипедия
Росен Димитров - Рошко

А па плевенския тролейджия-тираджия
28.01.2015 21:38
е нещо като дървено желязо! :-)
Валери Цветанов (Driver1)

Ивона
28.01.2015 22:23
Ако ме сложат на двойка с Ивона, ще им бачкам безплатно! ;-)
Борислав Пойрязов

Тролейджията не я е виждал Ивона щото караше Румън...
28.01.2015 23:40
Тролейджията не я е виждал Ивона щото караше Румъния-България-Гърция а по тая релация тя не пътува.И аз исках там да карам ама ми казаха че неможе само за вътрешно им трябват шофьори та искарах 3 месеца Белгия-Франция.И са съм отпуска че подновявам АДР и като стане съм пак на Белгия-Франция.
Георги Младенов

даже не съм сигурен дали изобщо знае къде ни е цен...
28.01.2015 23:41
даже не съм сигурен дали изобщо знае къде ни е централната база в Генк нащо тролейджийче
Георги Младенов

На Гара Искър гледам, че има нещо като база на Есс...
29.01.2015 07:30
На Гара Искър гледам, че има нещо като база на Ессерс,,,,, там може да са слушали легенди за някой модератор ,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Е они тия от гара Искър го исфърлиха модераторчето...
04.02.2015 22:21
Е они тия от гара Искър го исфърлиха модераторчето.
Георги Младенов

Ако беше нормален индивид, щеше да изложи своята г...
08.02.2015 14:57
Ако беше нормален индивид, щеше да изложи своята гледна точка по казуса и без да го питат. Обикновено е доста словохотлив по недоказуеми теми. Една несвързана глупост може да я разточва с дни, ама кът са му набили канчето, ралта става друга. Даже и правописът не му пречи напоследък...
Росен Димитров - Рошко

͏
08.02.2015 19:23
Нима сълзите в хорските очи ще ви направят радостни, нима падналия бихте го ритали...опомнете се хора.
Всички сме борим за насъщния и въпреки различията си не трябва си правим чакмак! Мойте проблеми вярно не са ваши, но не ги превръщайте в капитал...гадно е
Има един лаф - палачинката се върти. Днес си от ебящата страна, но утреее...

Не ми е приятно да гледам как на ''чужд гроб'' хоро се виии

В ''оня сайт'' и аз бях изритан, но на никого от управата не желая такива неприятности като принудително сваляне от кабината и то навън.
Росене ако не бъркам си многодетно семейство. Как биха се чувствали децата ти след една такава интервенция и особено ако прочетат възторга на колегите.
Не съм адвокат на никого, но хорската болка не ме ощъстлевява!
Gargamel Pantigrua

Гаро, имаш право на мнение! Да не съм съгласен с н...
08.02.2015 20:17
Гаро, имаш право на мнение! Да не съм съгласен с него е мое право. А бяха времена, когато с едно изречение казваше много...
Росен Димитров - Рошко

Туй - не Гарга!
08.02.2015 20:21
Туй - чавка проскубана! Бъгнала се е програмата тоталистически! Кви ги грачиш неразумна птицо!? Един кретен си е получил к'вото търсил. Щот на пътя не е като да ги разтягаш по форумите! Па и там админите са други, също и модераторите...Ако мъ разбираш ко ти думам. Не върви да се пудриш и да се правиш на умен, а да не си. Системата те открива и те отстранява. Те, това му се е случило на тролейчето. И е напълно заслужено. Сега се покрил кът наритано псе, но е въпрос на време да се покаже - просто чака да се забрави...
А ти шосейна птицо, кът си толку пацифистки настроен, земи та се разцелувай и с крадливата Консерва, кулския дървеняк, па ако искаш съ обясни в любов и на Керкенякова. Па ние - злобарите, ше гледаме катарзиса ти. Туй, де - хора сме.
Валери Цветанов (Driver1)

͏
08.02.2015 20:22
Съгласен! Всеки си избира ''мегдана за тропанката''...определено тоя не е моя
Gargamel Pantigrua

Валери,
08.02.2015 20:26
злобен си! В ''оня'' форум'' не ме изтърпяха и 1 седмица, но ти си там...
Gargamel Pantigrua

На никого не съм, не желая и няма да желая злото! ...
08.02.2015 20:29
На никого не съм, не желая и няма да желая злото! С повърхностен поглед върху по горното ми мнение, с лекота може да се открие, че НЕ злословя върху случилото му се, а върху поведението му преди и сега... Дай на простака ''власт'' и му гледай сеира.
Ама защо трябва сам да си правя тълкувание на писаното, макар и доста простичко, но вероятно не за доста прости...
Росен Димитров - Рошко

Гаргамелов,
08.02.2015 20:43
не ти разбрах намека, ако е намек? В ''оня'' форум съм във времето, между два бана. Но не парадирам с тях, пази Боже! Пиша много рядко вече там, но то е и защото липсват теми в които да си струва да се каже нещо. Просто си е умряла работа. Но пък не ми е в характера да се махам от пътя по който тъпчат нек'ви тролейджии и бакшиши за да им доставя удоволствие.
Твоят начин си е твой, моят - мой! Изтърпявам си чинно поредния БАН и съм на линия. Чакам го цитирания по-горе ''репресиран'' тролейджия да мъцне за да му кажа к'во мисля по-директно. Пък ти си го съжалявай оттук, твоя работа.
Всеки плаща за приказките си. Аз за своите - също. Но сега актуален е тролей-драйвъра и зат'ва за него коментираме. Па на теб кът ти аресва да си майка Тереза, предложи да му обършеш сополите.
Валери Цветанов (Driver1)

Разсъждения на крак
08.02.2015 20:45
Навремето ни обясняваха, че религията е създадена да обединява хората. Вярно обединява, но и паралелно разединява.
Форума е едно сдружение на хора с общи интереси, идеи, намерения...и по презумпция би трябвала да е сплотяващ сайт. Но и той като религията - 2 събира, 3 разделя.
Егото е страшно чувствителна струна и някой докосни ли я с лоши ръце - търсим си до дупка посегателството. Има един цяр - работата! Няма ли човек работа - мисли за глупости. Май имаме доста свободно време и се чудим как да го уплътним и скуката ни прави заядливи...
Gargamel Pantigrua

͏
08.02.2015 20:55
Илчев прекаляваше с дребнавщината си, с тоталитарното си поведение, ако щеш и хъса към цензуриране и беше въпрос на време ако не си промени стила да отпадне...ноооо, но нима това е повод да искаме кончината му!?
Gargamel Pantigrua

Може и да си прав...
08.02.2015 20:56
За свободното време - цялото свободно време на свта е мое сега. Както виждам - и на теб не ти липсва. Всеки си го оползотворява както намери за добре и не мисля, че има връзка с отношението към една или друга тема и личност. В смисъл - по едни въпроси мнението може да е крайно негативно, а по други - позитивно. И не мисля, че свободното време оказва някакво влияние върху това. Пък и това клише - да характеризираме като злобни хората, чието мнение не споделяме е крайно изтъркано.

Все си мисля, че е по-важно да се обръща повече внимание на фактите в определена тема, а не на философските интерпретации относно душевните особености на коментиращите. Гаа! Гаа!
Валери Цветанов (Driver1)

Гаро, ти! Ти като интелигентен човек, би ли конкре...
08.02.2015 20:58
Гаро, ти! Ти като интелигентен човек, би ли конкретизирал/назовал точно мястото, на което някой му е пожелал кончината, еле пък в тази тема?
Росен Димитров - Рошко

͏
08.02.2015 20:59
Когато говорих за свободното време - имах в предвид себе си!
Gargamel Pantigrua

Т'ва па ме уби!
08.02.2015 21:02
Каква кончина, к'ви пет лева!!!??? Кой па му е пожелавал подобно нещо? Пази Боже!
Валери Цветанов (Driver1)

͏
08.02.2015 21:02
А ти Росене смяташ ли, че на някой би му стигнало самочувствието, смелостта...директно да го напише! Чета възторга от едно нещастие...посоката е същата
Gargamel Pantigrua

͏
08.02.2015 21:05
Хубаво е, че въпреки различията ни - разговаряме нормално! Значи все пак има я тая проклета светлина...
Gargamel Pantigrua

Последно коментирам,
08.02.2015 21:07
защото не ми се коментират глупости повече.
На всеки може да се случи да остане без работа. И на мен се е случвало. Може дори да ти спретнат и такъв номер - да те свалят на пътя! аз не съм сигурен какво точно се е случило, но знаейки държанието на този тип, мога да предположа,, че е имало защо. Все пак ЕССЕРС не е собственост на благоевградското таксе, че да си развяваш байряка.
Кой, к'вото търсил - намерил!
Валери Цветанов (Driver1)

Ооооо! Ти да видиш!?!?!? По нищо не личеше да стра...
08.02.2015 21:12
Ооооо! Ти да видиш!?!?!? По нищо не личеше да страда от завидно самочувствие, модерирайки... :)))))))))))
Възторг... Сега си мисля... Ти ли си оглупял или аз помъдрял , когато все по-често ми се случва да се разочаровам от споделените ти мнения. Съвсем не беше така в миналото...
Росен Димитров - Рошко

Чак когато ти кацне комар на топките , разбираш ,ч...
09.02.2015 05:22
Чак когато ти кацне комар на топките , разбираш ,че не всичко се решава с насилие
Ивайло Стефанов

Едно му признавам на Спилбърга -
09.02.2015 12:36
умее да сложи точка на всяка дискусия с някой кретенизъм без да влиза във връзка с кораба-майка...
Валери Цветанов (Driver1)

.
09.02.2015 12:49
Сигурен съм, че моя кретенизъм няма да сложи точка на тази дискусия.
Ивайло Стефанов

Нищо де,
09.02.2015 13:02
продължавай да опитваш - ние сме калени вече...
Валери Цветанов (Driver1)

Колеги казаха че тролейджията е вегетарянец ама за...
09.02.2015 14:11
Колеги казаха че тролейджията е вегетарянец ама за сметка на това е с голем тумбак.
Георги Младенов

͏Като те чета многоуважаеми Георги...
09.02.2015 15:07
Да си мисля, че глупаците ще поумнеят е най-опасната форма на оптимизма ми.
Gargamel Pantigrua

И аз мисля да стана вегетарианец ,,,,,,,,,,,, ама ...
09.02.2015 15:25
И аз мисля да стана вегетарианец ,,,,,,,,,,,, ама как го казах тва ''И аз мисля '' :-)))))) Ако можех да мисля нямаше да стана шофер,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

:)))
09.02.2015 16:00
Дори да мойш да мислиш, не го обаждай...лоши слова ще те споходят
Българина не харесва можещия и имащия!
Gargamel Pantigrua

Както се пееше в една песен на Слави ,, Заааа добр...
09.02.2015 16:15
Както се пееше в една песен на Слави ,, Заааа добро илииииии за лооошо - БЪЛГАРИ сме ниииииеееее ,,,, Та всеки има право да харесва или не каквото си пожелае,,, нали това е демокрацията.
Ивайло Стефанов

͏
09.02.2015 16:23
Така е даааа, но е по - хубаво да си харесван...ЕГО-то ти се гъдка, одиш из облаците...
Кога си недолюбван, се чувстваш кът С. Т. по време на Костовото управление - кога прай Хъшовете по мазетата и на касети се разпространяваха предаванията му...кабеларките се страхуваха да го пускат - Костов дън им спре лиценза

Ся Слави е негонен, ояден, държи се кът Костов тоталитарно...тоя Слави не е моя Слави!
Gargamel Pantigrua

За мен отдавна не е моя Слави, ама нали влезна в е...
09.02.2015 17:10
За мен отдавна не е моя Слави, ама нали влезна в една ложа и сега е задължен да целува задника на когото му кажат,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

͏
09.02.2015 17:15
Силата на Слави беше кога работеше с Л. Дилов - син!
Като се разделиха и двамата загубиха...тръгнаха по течението, а преди плуваха срешуууу...
Gargamel Pantigrua

Мани го Слави ,,, кажи коя от двете мацки ще спече...
09.02.2015 18:45
Мани го Слави ,,, кажи коя от двете мацки ще спечели довечера ,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

͏
09.02.2015 18:49
Аз не гледам TV/срамежливо/!
Gargamel Pantigrua

͏
09.02.2015 21:19
Пуснах го...аз съм за М. И.! Другото е рога и копита
Gargamel Pantigrua

Баси педераската държава,,, тва гнусно джудженце д...
09.02.2015 22:51
Баси педераската държава,,, тва гнусно джудженце да го изберат пред Невена ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Иво, аз по горе ти казах, че ти гледаш някакво дру...
09.02.2015 22:52
Иво, аз по горе ти казах, че ти гледаш някакво друго предаване, ма ти... девойките, та девойките...
Росен Димитров - Рошко

Х фактор,,,,, повече нема го гледам,,, всичко е на...
09.02.2015 23:59
Х фактор,,,,, повече нема го гледам,,, всичко е нагласено,,,,, мацките бяха уникални а виде ли кой грабна наградата,,,,,,,,,, баси
Ивайло Стефанов

Рос,,, нищо не каза бре за оня ден у Младост,,, са...
10.02.2015 00:00
Рос,,, нищо не каза бре за оня ден у Младост,,, само с Мишо ли си къркахте или имаше и други.
Ивайло Стефанов

E па... сами си бехме...
10.02.2015 00:05
E па... сами си бехме...
Росен Димитров - Рошко

Баси, аз си викам ще се събере народ за основаване...
10.02.2015 06:36
Баси, аз си викам ще се събере народ за основаване на втори синдикат а то ,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Ще се събере...
10.02.2015 06:55
ако ''кльопачката'' е free!
И кът си напълни тумбака си тръгне...

Това са истински родолюбци на гилдията! Това ще е трегера на сидникализма в транспорта!

Българина не вярва в идеи и бля-бляяя многословия, той иска да види и пипне...показваш му пълната чиния и чаша, даваш му да барне вилицата и лъжицата и...имаш гласа му! Анатомично българина е ненормален - много често мозъка му е в стомаха!
Gargamel Pantigrua

Иво,
10.02.2015 08:15
ти нали си гъзарин!
Сложи си такава врата на тоалетната...

http://vbox7.com/play:d9d4f19f27

Или като в Сочи - няколко моноблока. Да се засили интимността в семейството
Gargamel Pantigrua

Вратите ми са от ''Карабулев'' за по една торба па...
10.02.2015 09:30
Вратите ми са от ''Карабулев'' за по една торба пари всяка,,,, да взема да ги махна е безумие, но ми хареса системата от клипа,,, аз съм мислил по въпроса да си сложа на номерата по едно такова стъкло и да съм спокоен като минавам пред камерите,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

͏
10.02.2015 09:37
Тука има ел. ток който се пропуска вътре и от там се променя прозрачноста. Слагаш един бутон и кога влейш у ограничение го активираш...камерата та снема, но номера кодиран...тарикатско
Ако те набарат швабите - мой те накарат да го изядеш...манипулация на номер е по - наказуема от тахото...абсолютно не се толерира номер на номера
Gargamel Pantigrua

Абе аз да си намеря такива табели за върху номера ...
10.02.2015 10:01
Абе аз да си намеря такива табели за върху номера пък ще го мислим,,,, едно време гледах реклами на такива, които се активират само от светкавица и стават непрозрачни за стотни от секундата,,,, сега рекламират едно фолио черно дето като го светнеш и ,,,, чеки да потърся линк ,,,, http://olx.bg/bez-globi-tsifri-ot-nano-folio-za-registratsionni-nomera-i67514172
Ивайло Стефанов

͏
10.02.2015 10:14
Ивайло ти имаш склонност към мошеничество. Това е много тревожно явление...
Gargamel Pantigrua

Гарга, то кое не е тревожно в днешният Свят та те ...
10.02.2015 10:40
Гарга, то кое не е тревожно в днешният Свят та те плашат моите склонности ???
Ивайло Стефанов

͏
10.02.2015 10:51
На първо четене ти създаваш впечатление на...агънце! А ти вълк ве Иво...хищен вълк
Аз помня как завиди на ''Консервата'' че мой да краде, знам и за русофилщината ти /но караш BMW и харчиш евраци, а не рублаци/.
Gargamel Pantigrua

Абе от човек или магазин НИКОГА няма да открадна д...
10.02.2015 10:57
Абе от човек или магазин НИКОГА няма да открадна даже и да мога ама ако мога да спестя някой лев или еврак от нейде ич ни съ замислям ,,,,
Ивайло Стефанов

А тва па за русофилщината нема общо с истината ама...
10.02.2015 10:59
А тва па за русофилщината нема общо с истината ама в сегашния конфликт наистина бих застанал на страната на РУСИЯ ,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

͏
10.02.2015 11:15
Всяко едно насилствено прекрояване на държавните граници крие риск от война, а войната е болка и смърт!
Когато се сбият двама - винаги съм на страната на по - слабия. Силния си е силен - той няма нужда от подкрепа. Никога, ама никога не съм бил фен на Левски и ЦСКА! Защо?
Защото това са били постоянно най - силните отбори, най - привилегированите...дори циганчето е от ''лецки'' или ''цесика''...като Мич, тръгнал да ми хвали ЦСКА - колко оригинално
Gargamel Pantigrua

кажи-признай
15.02.2015 14:25
Я бързо си признавайте кого срещнах днес около 13.00 ч. преди ж.п. прелеза в Петрич. :)
Борислав Пойрязов

kolega ti patuval li si schtom si dovolen ot esser...
07.08.2015 11:18
kolega ti patuval li si schtom si dovolen ot essera [на кирилица]
gospodin spasov

Що да не е доволен,ако не е пътувал?
09.08.2015 16:22
Ти ще му предложиш по спокойно пътуване ли?
ivaylo topalov

иде време къде май ще бегам от тия
30.08.2015 04:00
иде време къде май ще бегам от тия
Георги Младенов

Бацета
30.08.2015 04:19
От май месец ни спре вътрешното дето работех Белгий-Франция.Останаха няколколко колеги да карат лекарства из цяла Европа дето си ги караха и преди.Ние дето карахме B-F ни прибраха с камионите и почнахме да бачкаме под ръководството на гараж Орадеа и ЖП база Куртичи
Георги Младенов

И от май месец насам бачкам RO-GR-RO RO-TR-RO RO-B...
30.08.2015 04:27
И от май месец насам бачкам RO-GR-RO RO-TR-RO RO-BG-RO парите са ми по-малко в сравнение с вътрешното заради тая глупост че в БГ съм на по-малко пари в сравнение с тия вънка.Но не се оплаквам щото и разходите сами по-малко в сравнение с B и F а и си минавам през в къщи по-често и съответно пазарувам от БГ и РО и за тва са ми по-малко разходите.

Георги Младенов

Но Димо шефа е казал
30.08.2015 04:31
Че който направи 1г работа ще почва да вози цигари от РО за навсяъде вкл Босна Сърбия Македония АЛбания косово със строго определени малшрути и паркинги от които ако се отклониш или спреш ти звънят да те питат къф е проблема.Е аз за 45 евро нема да им воза цигари.
Георги Младенов

    Остави своето мнение по препоръката ...    
| Начало | Регистрация | Общи условия | Правила за личните данни | За контакти и оплаквания | ©  Speditor.NET 2005-2019