driverbg.net | bgdrivers.net
ON THE ROAD ... !
СТРАНИЦАТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ
| Начало | Всички теми | Търсене | Нова тема | Вход
<< Обратно в темите
 
 
ТЕМА

Тема забранена за Зомбита ,,,,,
28.12.2016 09:10
Не е българин, а циганин. Вече дишаме спокойно!
Българите и изродът от берлинското метро нямат общи черти

от Георги Емилов Декември 15 2016
Ох, олекна ни.

На цялата нация едновременно ни падна камък от сърцето, защото вече не се чувстваме колективно виновни за случилото се в берлинското метро.

Изродът, ритнал 26-годишната жена по стълбите, не е българин!

Циганин е!

Вече всичко е наред. Ръката на младата жена автоматично заздравя, след като разбра истината. „Чувствах се счупена, докато мислех, че извършителят е българин, но щом разбрах, че е от гетото в Максуда, моментално оздравях” – сякаш каза ръката в ексклузивно интервю за CNN.

По наши земи обичаме колективността. Когато Кобрата бие – бие цяла България. Когато Светослав Стойков рита жена по стълбите... я рита само той. Само че докато още не беше ясно какъв точно е цветът на кожата на извършителя, във въздуха витаеше едно колективно чувство на вина. „Как може такова нещо, българин! Срам ни е! А мислехме, че е бежанец!”. Чувствахме се така, все едно онази монахиня от Игра на тронове ни е извела голи по улиците на Берлин, удря звънеца си и вика „Shame! Shame!”, докато другите народи цъкат с език и ни плюят.

Колективното чувство за вина обаче рязко изчезна и се превърна в добрата стара омраза. Много по-лесно е да мразим, отколкото да се чувстваме виновни, най-вече защото мразим да се чувстваме виновни. Но тук не споря – имаме пълното право да мразим такива индивиди. В общи линии целият цивилизован свят го мрази. Сигурно даже и от БХК го мразят.

Мразим го с право, защото подобна непредизвикана жестокост показва скотски нрав, липса на каквото и да е образование и извратена ценностна система. Само че това са все неща, които – няма какво да се лъжем – важат за много от жителите на ромските махали в България. Тук не става въпрос дори за расизъм и слагане под общ знаменател и няма защо да проявяваме криворазбрана толерантност. Който мисли, че е много по-различно из въпросните гета и че там никога не е ритана жена – да отиде да поживее там. Само че този жител на Максуда не е причина, а следствие. Един предизвикващ отвращение краен продукт на една сбъркана система, започваща с политиката и завършваща с морала и възпитанието.

Добрата новина е, че не е възможно българин да направи нещо подобно. Подчовекът от видеото вероятно е израснал бедно, не може да напише две изречения на български без грешка и обожава чалга. А както добре знаем, всички българи растат минимум в средната класа, имат високо образование, никога не допускат правописни грешки (особено в интернет), а най-досадното им качество е, че понякога надуват Шопен между 2 и 4 следобед.

За уважението към жените и моралния компас пък няма какво да говорим – българин никога не би посегнал на жена! Ония статистики, че всяка четвърта българска жена е жертва на домашно насилие, са някакви неолиберални измислици.

Затова Светослав Стойков не е наш проблем. Ние сме напълно различни от него.

Ивайло Стефанов

Темата е много дълга и са визуализирани само последните 50 поста.
Покажи скритите 66 поста ...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
16.01.2017 15:38
БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОЙКО И ТАЗИ СУТРИН СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯ ЗА НАС.ХВАЛА!
Ивайло Стефанов

За зомбитата от Чирков ,,,,,,,
24.01.2017 21:56
„С таратор, повече чесън, вода и любов ще преборите жегата. И не забравяйте, никакво преяждане и никаква злоба. Това ще ви съсипе по-напред, отколкото инфаркт или инсулт.“
С тези думи най-добрият ни кардиохирург проф. Чирков се обърна към читателите на „България Днес“ ден преди т.нар. горещници, които по традиция са в средата на юли.
Човекът, присадил за първи път сърце в България, от години изследва историите на дълголетниците по света.
„Някои от тях са мои приятели, за други чета в здравната литература. Съвсем наскоро изучих историята на една жена„ родом от Франция, която е на 126 години и може още да е жива. Когато навремето пристигнах в Западен Берлин, моите колеги ме посрещнаха с: „Ти идваш от страната на столетниците“, а пък аз им обясних, че това е било по времето преди войната, когато населението ни се е занимавало със селско стопанство. А вече не е така“, смее се Чирков.
Професорът е събрал в папка различни интересни факти от медицински проучвания, извършени в Холандия, Дания, Германия, скандинавските страни и др., във връзка с по-дългия живот.
„Заключението, което правят , е, че човек, който изпитва злоба, завист и желание за мъст, гони кариера, която е без особена полза за обществото, а за лична изгода, умира много по-рано или се разболява от високо кръвно налягане, появяват се сърдечни проблеми, покосяват го инфаркти, инсулти и левкемии… Всъщност такъв човек трудно изпитва радост“, смята светилото ни в кардиохирургията.
Именно затова съветът му за справяне с жегите е да се храним разумно преди 18 часа, да правим много движения и разходки през деня.
„Всеки от нас, когато е в стрес, когато е сприхав, злобен и обладан от желание да мъсти, вдига кръвното, появяват му се сърдечни болести – всичко това е реакция на мозъка. Той се сърди, че не го оставяме на спокойствие да си върши работата, за която е предназначен, а го товарим с толкова отвратителни качества, които са дело на дявола. И знаете ли, хората, които се усмихват най-малко по 20-30 пъти на ден, полагат усилия да бъдат любезни, живеят с 12-13 години по-дълго от вечно мърморещите. И това трябва да се има предвид“, споделя професорът.
Колкото до това дали и доколко трябва да се прави секс в жегите, Чирков е категоричен: „Правенето на любов винаги е полезно! Това е и лекарство. Мога да се похваля, че за моите 78 години никога не съм имал проблем с потентността. Въпреки че около мен се навъртат много хубавици, в живота ми е само съпругата ми – германка, с която живея вече 47 години и не съм ѝ изневерявал“, хвали се докторът.
Ивайло Стефанов

.
25.01.2017 05:06
Дай нещо и за д-р Ливайн.
Селянина

Телешоп ,,,,,
25.01.2017 05:30
Който верва на Тиквата, верва и на д-р Ливайн ,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Ние сме Щастливци ,,,,,,,,,,,,,,
05.02.2017 13:29
Ако можехме да видим живота си отстрани, щяхме да осъзнаем какви щастливци сме! Въпреки всички проблеми, въпреки всички несгоди!...
Aко имаш храна в хладилника си, дрехи на гърба си, покрив над главата си и място, където да спиш, значи си по-богат от 75% от населението на света.
Ако имаш пари в банката и портфейла си,значи си сред 8-те % обезпечени хора по света.
Ако тази сутрин си се събудил здрав, значи си по-благословен от 1 милион души, които няма да преживеят тази седмица.
Ако не си преживявал ужасите на войната, затворите, мъченията, глада, значи си по-щастлив от 500 милиона души, които в момента агонизират в страдания.
Ако можеш да влезеш в храм, без да се страхуваш от наказание, значи си по-щастлив от 3 милиарда души по света.
Ако четеш това съобщение, значи си по-голям късметлия от 2-та милиарда души по света, които не могат да четат.
Ивайло Стефанов

Добр'ютро!
05.02.2017 14:03
Добр'ютро!
Росен Димитров - Рошко

Спите ли бре драги зрители ???
11.02.2017 23:49
На първата пресконференция след разгромната загуба на Цецка Цачева, Бойко Борисов въртеше изумено глава в искрено недоумение защо хората са против него.

„Направихме магистрали, метрото в София, санирахме училища и детски градини. Какво още трябваше да направим“, скимтеше отчаяно Борисов.

Ние от Skandalno.net, които в продължение на цели 9 години бяхме в опозиция и върли критици на диктатурата на ГЕРБ, ще обясним не само какво ТРЯБВАШЕ да направи, но и ЗАЩО не го направи и какви ПРЕСТЪПЛЕНИЯ извърши, докато беше премиер!

Най-напред трябваше да работи за ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, а не в полза на Вашингтон и Брюксел, чийто кяр по-често влизаше в противоречие с българския национален интерес.

Задавате ли си въпроса ЗАЩО и в първото и във второто си правителство Бодигарда назначаваше за министри абсолютно некомпетентни хора? Социологът Румяна Бъчварова Бойко направи МВР-министър, адвокатът Божидар Лукарски – икономически министър, земеделецът Николай Ненчев – военен министър, адвокатът с отнети, заради далавери, права Христо Иванов – Правосъден министър…

Отговорът на този въпрос е еднозначен и категоричен: Бойко Борисов назначаваше калинки, защото самият той беше спуснат за Премиер на България с парашута на ЦРУ. Всевластното американско бюро за разузнаване го назначи за Премиер тук с единствената задача и поръчка – ДА УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Затова му трябваха не мислещи хора, а ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ, готови да изпълнят всяка заповед на банкянското „величие“.

И назначеният от ЦРУ за Самодържец, започна да унищожава България, буквално още с първите си прояви като премиер.

Всички помним одиозната му фигура, изправена насред голото поле край Белене, да се опива от думите си, че в този „гьол“ Белене, били потънали милиарди. Всички помним безкрайните му, садистични увъртания около „Южен поток“ и униженията, на които той подложи руската държава.

Защото точка № 1 в плана на Господарите от Запада, бе прекъсването на всякакви връзки между България и Русия. А Бойко караше по спуснатия му план! Затова и хиляди назначени псевдо-експерти с безумен плам се хвърлиха да обясняват колко лоши са руските енергийни проекти и колко много милиарди ще похарчим за едното нищо.

Само че и най-големият лаик знае, че за да се развива една икономика са нужни евтини ток, газ и бензин, тоест евтина енергия, която да тласне промишлеността и селското стопанство напред.

И точно това ни предлагаше Русия. Предлагаше ни голям енергиен „шлем“. Тоест, няколко големи енергийни проекта, които не само щяха да развият нашата икономика, но и директно ни правеха енергиен център на Балканите. Но банкянският „мислител“ пресичаше всяка възможност за такова развитие на нещата.

По заповед на САЩ, Борисов провали жизнено необходимите на държавата руски енергийни проекти. Тотално прекъсна политическите и икономически отношения с Русия. Дори предложи да се въведат и продължат санкции срещу Русия, като по този начин изхвърли нашите производители от огромния руски пазар и лиши страната ни от стотици милиарди печалба.

Това беше ПЪРВОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА БОРИСОВ, спрямо националните интереси.

ВТОРОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, беше, че чрез своята калинка Плевнелиев, обяви Русия за наш ВРАГ. Вкара в България войски и тежко въоръжение на САЩ и ни превърна във фронтова държава – плацдарм за война срещу нашите славянски и православни руски братя, които проливаха кръвта си, за да ни освободят от безмилостното турско робство. Защото Третата Българска държава възкръсва от пепелищата и се създава единствено и само благодарение на 200-та хиляди руски войници, загинали за свободата ни!

ТРЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Борисов и ГЕРБ бе, че се съгласиха да превърнат България в мигрантско гето и дори приеха закони, според които ние трябваше да интегрираме ислямистите и джихадистите в нашата държава. Докато ни претопят съвсем.

ЧЕТВЪРТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ бе, че не си мръдна пръста да възроди българската промишленост и селско стопанство, а правеше всичко възможно да ги унищожи. Строежите на магистрали не правят икономика! Асфалтът не се яде! Това му повтаряха и специалистите и обикновените хора, но нямаше кой да ги чуе. Впрочем САЩ, ЦРУ и Световната банка прилагат същия асфалтов прийом във всички африкански държави. Като по този начин заробват финансово населението им, без да им създават икономика.

ПЕТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ спрямо българския народ, бе подписването на СЕТА, а оттам и на ТТИП. Тези търговски споразумения предвиждат безконтролното нахлуване на американски ГМО-продукти в България и убиването на хората, чрез отровите, които те съдържат. Предвиждат държавата ни да е подчинена на големите транснационални компании. Които именно ще ни пишат законите, а не българското народно събрание. Какво е това, ако не огромно престъпление срещу суверенитета на държавата и живота на българските граждани?

ШЕСТОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ на Бойко Борисов бе вземането на 26 милиарда лева заем, който с лихвите стана 30 милиарда. Тази безбожно огромна сума, всеки от нас, дори и неродените деца, ще трябва да връщат на кредиторите. И то, само за да може Борисов да изкара комфортно втория си мандат и да се хвали, че „увеличавал“ заплати и пенсии?!

Именно за тези престъпления Борисов забрави да спомене на пресконференцията вчера, докато обвиняваше всички останали, включително и народа, че му пречели и затова не можел да направи нищо.

Но изброените престъпления на Борисов и ГЕРБ не са само пропуснати ползи. Те са стотици хиляди и милиони прекършени и унищожени човешки съдби и директно и индиректно убити от глад и мизерия наши сънародници.

За такива престъпления срещу Българския народ, ДАВНОСТ НЯМА! И ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ трябва да понесат своето НАКАЗАНИЕ! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Скандално.нет не претендира за изчерпателност на списъка с престъпленията на Борисов, описани в този материал. Какви още ги насътвори Пожарникаря, четете в следващи наши статии.
Ивайло Стефанов

Мацка от фейса мисли така,,,,
18.02.2017 06:34
И тъй, доживяхме времето, в което една заплата едва ни стига да си платим тока, водата и телефона. Ама, не защото сме потребявали много, а защото толкова са решили да ни вземат капиталистите. Аз съм живяла между електротехници и електрончици и знам как се смята потребление на ток. При положение, че тая година спрях тъпите климатици и ползвам конвектори, чието потребление контролирам така, че да е постоянно, и които не зависят от външната температура, двойна сметка за ток ми идва като урок, че с цената на всичко и по всякакви възможни начини трябва да се евакуирам от крадливата кочина. Познавам хора, които са безработни, седят и мръзнат като кучета и не смеят да си пуснат печката дори за час, а са им напраскали големи сметки за ток. През това време гелосаните педали и курволяците в икономическите медии ни обясняват какъв чутовен икономически ръст отчитаме. И понеже той се изчислява на база потребление, разбирам как се генерира това потребление. Потребяваш, не потребяваш - плащаш. И докато хората вдигат протести по градове, медиите ни занимават с актьори, певици с цици, гришовци и всякаква помия, само и само да не акцентират върху народните проблеми. И никой не ебава да обясни как при намаляващ мат'рял, при положение, че средната заплата не се е вдигнала рязко, потреблението нараства? От къде ще нараства, от вземането на бързи кредити от лихварите ли? Щото много хора се принудиха да вземат пари от лихварите, за да си платят тока, а като не могат да ги върнат, ще им вземат и долните гащи. Това е Булгаристан на мутрите, техните мършоляци-мениджърки, крадливите политици, олигархията и олигополите, от където всеки бяга като от чума и който е в демографска катастрофа.
В Норвегия плащах 50 евро за ток за малък апартамент с подово отопление в банята и неограничена гореща вода. Няма нужда да казвам,че заплатата ми беше в пъти по-висока.
Нека медиите продължават да ни занимават кой футболист или богат дъртак напълнил гъза със сперма на поредната найлонова пача, а в икономическите предавания да ни запознават с цените на боба в Китай или как в Уругвай някакво обикновено момче, с много труд и усилия, станало милиардер, разбийш ли.
А вие, хора, да не забравите да гласувате пак за ГЕРБ, БСП, ДПС или някой друг от вечните помияри на ''прехода''.
То се е видяло, че тука, до пълната деградация на всичко, ще са все същите мърши и само ще става по-зле.
Ивайло Стефанов

Бацин, пази хигена, молим та! Запази помията за ли...
18.02.2017 07:32
Бацин, пази хигена, молим та! Запази помията за лична употреба!
Росен Димитров - Рошко

Нема нужда да ривеш, братле! Моли се Тиквата да сп...
18.02.2017 07:37
Нема нужда да ривеш, братле! Моли се Тиквата да спечели, що инак и пари за рев нема ти останат...
Росен Димитров - Рошко

Ти сериозно ли ???
18.02.2017 09:11
Аз се чудя как Тиквата не е в Затвора, където му е мястото заедно с всички управляващи от идването на ''Демокрацията'' досега ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Те всички бачкаха усърдно за закопаването на БЪЛГАРИЯ ама такъв наглец като него друг не е имало ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

БЪЛГАРИЯ на 3 Океана ,,,,,,,,,,,,
18.02.2017 09:13
https://www.youtube.com/watch?v=Ygze7w6Ebtg [на кирилица]
Ивайло Стефанов

Има доста от тях за затвора, ма баш па той... Или ...
18.02.2017 14:19
Има доста от тях за затвора, ма баш па той... Или викаш, нали няма ти да лежиш, я дай там на ангро на всички по една присъда...
Росен Димитров - Рошко

Съшия червен парцал е
18.02.2017 20:22
Открай време властта си се предава,само един на друг .Случайни нема,дори и кметовете по малките паланки.
ivaylo topalov

Тиквата е комунист 1 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
18.02.2017 23:17
И тази сутрин, и по телевизора в хола, и по огледалото в банята даваха ужасни неща... Живеем във време, когато децата са убедени, че Левски е бил предаден от Тодор Батков. В Благоевград ще има събиране на випускниците, купили си дипломи от правния факултет през 2007-а година
Ивайло Стефанов

Ехааа
19.02.2017 01:18
И тук имало циркова трупа- смех в залата!
Актьори да искаш на постановки?
Ши са гръма от смех....
Убаво е да има забвления.....смехотерапията е полезна!
Владимир Драганчев

Абе предишния ми пост,трябваше да отиде в дискусия...
19.02.2017 01:24
Абе предишния ми пост,трябваше да отиде в дискусията '' шофьори''
Ама го треснАх тука по инерция!
Владимир Драганчев

Ко ти пука де е поста бе Владо ,,,,,
19.02.2017 09:45
Тук цирка си е във всички теми ,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

...каза клоуна на цирка и си свали носа... :))))))...
19.02.2017 10:47
...каза клоуна на цирка и си свали носа... :))))))))))))))))))
Росен Димитров - Рошко

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
19.02.2017 22:07
Аре нема нищо да казвам, че ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Сън ,,,,,,,,,,,,,,
19.02.2017 22:37
СЪНУВАХ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ ГИ НЯМА
Сънувах сън, че в България вече няма цигани. По поканата на индийското правителство от тези дни всичките, пеейки и танцувайки, заминали с БДЖ-то за родната Индия. Няма у нас кьорав циганин или циганка. Нито един! Софи Маринова я няма, и Ваньо Костов го няма, и Доган го няма, бат Сали го няма, Пич Божо го няма, няма го и Учиндолецът прост, няма Гоце Седефчов, няма Раданчо, Цветелинчо, няма Веждито, Лютвито, Азис, няма го коритарят Алберт, Чирков от Токудата, Шахо с тоягата от Белене, Фидоската я няма никаква, цар Киро и царица Костадинка с принцовете и принцесите ги няма, няма ги селските обирджии по ниви, градини, лозя и бостани, няма ги крадците на кабели и „берачите“ на желязо, няма ги „самотните майки“ с помощите, няма телефонни измамници, няма ги побойниците на лекари и сестри от Бърза помощ, няма никъде каруци с дръгливи, гладни и пребити до смърт кончета, няма ги непоносимите цигански сватби, няма „Камъните падат“, няма „Джалем, джалем“, няма ги нощните взломаджии и изнасилвачи на баби по селата, няма цигански свади, побоища, ножове, брадви, моторни резачки, стрелби, трупове, няма Циганско Включване и тъпи европейски проекти за алчни тарикати, няма кючеци, няма мургави жрици на любовта по пътищата, няма чалга, няма джебчийки, няма просяци и т.н.
България беше неземен Рай.
В съня ми.

Автор: акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ
Ивайло Стефанов

Ееее, аре кАжи де, тъкмо напълних купата с пуканки...
19.02.2017 23:38
Ееее, аре кАжи де, тъкмо напълних купата с пуканки...
Росен Димитров - Рошко

Началото на Краят или краят на Началото
25.02.2017 17:06
В началото си 2017 г. е пълна с облаци и мъгла. Никой не може да предвиди какво ще се случи, даже онези, които мислят, че зад кулисите дърпат конците. Защото сътвориха такъв бардак на тази Земя, че и Господ да слезе, не за 7, а 7000 дни няма да я оправи. Тук нищо не е наред – нито в политиката, нито в геополитиката, нито в икономиката, нито във финансите, нито в обществото. Инструментите на системата са изчерпани и трябва да бъдат заменени с нови. Замяната се нуждае от революционно преразпределение на световния ред, което не се харесва на много участници, преди всичко на САЩ, но ще бъде направено.

usa_finish1

Икономиката на САЩ стигна своя потенциален предел и навлезе във фазата на стратегически колапс. Той може в най-добрия случай да бъде отложен до няколко месеца. Но какъв е смисълът, ако след това колапсът ще бъде още по-силен.

Става дума за принципно нов световен ред, а не за козметичен ремонт на съществуващите инструменти на колониален или неколониален контрол, които отдавна са изчерпали своя срок. Заради това сегашните опити за спасяване на онова, което не може да се спаси, са опити за съживяване на гниещ труп. Запазването на системата е невъзможно. Човечеството е в изключително сериозна криза.

На пръв поглед става дума за второ издание на Великата депресия от 30-те години на ХХ век. Но нещата са още по-лоши, тъй като сегашната криза носи не само икономически, но и общоцивилизационен характер. Всеки отделен елемент на ставащото пред очите ни все още може да се обясни с някакви икономически теории. Но взети заедно те дават съвършено необичайната картина на друга реалност.

Прословутото глобализиране изигра на човечеството и преди всичко на неговите инициатори – САЩ и ЕС, най-лошата шега. Всички негови плюсове сега, по време на новата Велика депресия, се превръщат в унищожителни минуси и тя руши досегашната валутно-финансова система.

usa_finish

Геополитическите последствия никой не можа да предвиди. Защото САЩ и ЕС направиха всичко възможно да свържат тази система с атлантизма и либералния модел на икономиката. Но за какъв либерализъм може да се говори, когато се разрушава самият либерален модел, който продължи няколко столетия.

Човечеството стана заложник на тази безумна ситуация. Тя провокира и размножава и онези конфликти, които бяха замразени, което води до изграждането на няколко световни центрове.

Единият вероятно ще бъде англо-американският, вторият – европейският, третият ще бъде китайският, четвъртият – латиноамериканският, петият – руският, шестият – ислямският и т.н.

Заради това единственият шанс за САЩ да удържат своята роля на световен жандарм е да блокират спокойното развитие на събитията и да прекъснат процеса на формиране на единно икономическо, инфраструктурно и политическо пространство, преди всичко на огромната територия на Евразия.

През 2017 г. кризата ще се засили от кумулативното действие на различни фактори, като САЩ ще бъдат в нейния епицентър.

Затънало в хаоса на последните години, човечеството не можа да разбере какво се случи, въпреки че то е епохално и колосално – краят на пазарния либерален капитализъм. А оттам и на света, какъвто го познаваме през последните 200 години. Това е началото на краха на западната капиталистическа цивилизация. Това е краят на Американския век, който вместо да продължи 100 години, продължи точно 1 година, т.е. до 11 септември 2001 г. След което се превърна в агония. Това е началото на истинския постамерикански ХХІ век, който ще има коренно различни параметри. Това е началото на Първата глобална Велика депресия, краят на „новия световен ред“ и началото на напълно нов, непознат свят, който ще се изгражда през целия текущ век. Или поне следващите 50-60 години.

usa_finish4

Разстановката на силите в навечерието на новия глобален сблъсък в общи линии е ясна. Заради тези причини елитът на Западния проект е в състояние, което по аналогия с шахмата е цугцванг, тоест всеки ход само влошава ситуацията. Най-вероятно до 2020 г. елитите на съвременния западен свят ще бъдат изправени пред съда на историята. Това означава, че ни се падна да преживеем свой вариант на ада от 1929-1945 г.

Ще започне съвършено различно устроена реалност, която няма да има нищо общо със сегашните понятия. Не става дума само за преход от еднополюсен към многополюсен свят, тъй като реално първият въобще не успя да се появи. Става дума за новия цивилизационен модел, или както се казва парадигма, която вероятно ще лежи извън конфликта капитализъм – социализъм, а в нещо ново, неизвестно и непроучено.

Светът се намира на прага на преход към нова техно-промишлена и социо-културна система. Основата й ще бъдат създаването на нови технологии, превишаващи ефективността на днешните решения стотици пъти, на открития на нови принципи във фундаменталните науки и пренасянето им в различни сфери на човешката дейност. Но смъртта на стария строй и раждането на новия винаги са войни и хаос. Какво ще дойде след капитализма и с каква цена ще се роди новият свят? Отговорът никой не знае. Досегашните матрици рухнаха по всички линии: капитализъм – социализъм, Изток – Запад, Север – Юг. Но някои изводи все пак вече могат да се направят.

usa_finish3

Ключовият проблем на днешния свят е пълната непригодност на така наречения елит и липсата на какъвто и да било проект на за развитие.

Един пример. Само с 1 трилион долара може да се построят 20 крупни завода с работни места за 2 милиона души и съпътстващ град за 10 милиона жители. В момента дългът на САЩ надминава 100 трилиона долара. Това означава 2000 най-нови завода с 200 милиона работни места и с нови съпътстващи градове за 1 милиард души. Това е нов свят от „гола поляна“.

usa_finish2

А колко още трилиони бяха изхвърлени през последните 100 години за оръжие, войни и тероризъм. С тях щяхме отдавна да колонизираме цялата Слънчева система.

Но в момента на Земята над 3 млрд. души живеят с по-малко от 2,5 долара дневно:

повече от 1,3 милиарда живеят с по-малко от 1,25 долара дневно;
805 милиона нямат какво да ядат всеки ден;
750 милиона нямат достъп до питейна вода;
1,6 милиарда живеят без електричество;
0,7 на сто от световното население контролират богатство за 116,6 трилиона долара, с които могат да се направят онези неща, които споменах по-горе.
И как може такава шизофрения да оцелее! Няма начин.

Заради това нито Путин, нито Си Цзинпин, нито Асад са им виновни. Нито пък са ги победили. Защото именно „световният елит“ или по-точно „глобалната мафия“ се провали с поредния си исторически опит да създаде своят по свой образ и подобие. А Путин, Си или починалият Фидел, само оседлаха тази вълна и тя ги понесе.

Това не е краят. Даже не е „началото на края“. Това е краят на началото – все пак, нещо оптимистично.
Ивайло Стефанов

Ще се мре Иво, нема мърдане! Погледни го от хубава...
25.02.2017 17:33
Ще се мре Иво, нема мърдане! Погледни го от хубавата страна, нема бачкаме повече...
Росен Димитров - Рошко

Инак е забавно. Най-големото зомби разтила чаршафи...
25.02.2017 17:40
Инак е забавно. Най-големото зомби разтила чаршафи у собствената си тема: ''Забранено за зомбита''.
Се едно на Софийския затвор да турат табелка ''Образцов дом''. :))))))))))))))))))))))
Росен Димитров - Рошко

Арееее и тук се почна ,,,,,,
05.03.2017 10:16

Търси
Бързи връзки до важни теми:

ПЪТНА ОБСТАНОВКА | Забрани EU | Забрани BG | Форумни правила | Регламент 561 | Важни шофьорски правила | Старт в кариерата | Багаж в кабината | Икономично каране | 100 клипа от професията | Красиви камиони | GPS устройства | Вицове | Музика | Мнение за транспорта | Shit List |
Отново се дава възможност за отговори и създаване на теми от нерегистрирани потребители. Всяка тема или отговор ще бъде одобрена от модератор единствено с цел премахване на спам-съдържание от ботове.................Изтеглете си ZELLO за смартфон или компютър. Получавате бърза връзка от тип радиостанция със всеки който го ползва. Търсете канали: #CB-25, #клуб на българските шофьори и #лудите тираджии. Наистина полезен инструмент. Вижте повече: [ZELLO радио]

Има нова функция за бързо добавяне на приятели във форума. Използвайте [+][-] до името на всеки потребител за добавяне към списъкът с вашите приятели

{ПУСНИ НОВИНА!} | Пусни тема в раздел: Инциденти | Професия шофьор | BG-EU политики | Rider777 видео | Пусни виц :) | ОБЯВА РАБОТА | Малка обява |
Начало
Forum
Помощ
Вход
Регистрация

Форумът на българските шофьори и транспортни работници
Грешка!
Съжалявам, rider777, достъпът до този форум ти е забранен!
Имаш постоянна забрана.
Ивайло Стефанов

Райбер,
05.03.2017 15:15
не тъжи! Както е речено: ''Совите не са това, което са!''
За разлика от теб аз отдавна сам напуснах това място, защото почувствах, че нещо не е наред. Но пък веднъж поразгледах и видях в една тема мнение (вече забравих какво и на кого)по която ми се прииска да направя коментар. И го направих, възползвайки се от рекламираната с ''бягащ текст'' опция за коментари от нерегистрирани хора. Там е обявено, че задължително такива коментари се одобряват от модератор, но единствената цедка е за т.нар. ботове. Е, моят коментар няма нищо общо с ботовете! Но така и не се появи. Реших, че повредата е в моя телевизор и след време пак написах нещо. Ефект - нула! Зеро! Тогава написах трети коментар с единствен въпрос защо се рекламира едно, а на практика е друго? Мълчание в мрака...
Междувременно, докато се случваше всичко това и аз периодично проверявах доколко е напреднало одобрението на коментарите ми се появи без връзка един монолог на Красимир в който имаше нападки към тези, които напуснали форума. Без имена, но пък с конкретика, която не оставя никакво съмнение относно субектите. И с обвинения точно в греховете, които сам допускаше чрез подобна публикация. Съжалявам, че не го копирах тогава...Но пък изглежда, че самият Красимир бързо-бързо се усети какъв автогол си вкарва с тази непредизвикана публикация и я махна. ДА, ама - НЕ! Вече я бях прочел. За съжаление вече не мога нищо да докажа, но бих бил любопитен да можех да разбера, дали според автора лъжа за този факт...
Та така стоят нещата - ''Совите не са това което са!''
А отсъствието от някакъв форум не променя по никакъв начин личния живот. Проверено е.
Валери Цветанов (Driver1)

Аз не, че тъгувам ама,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
05.03.2017 16:34
Мноо е тъпо да те резнат е така даже без повод ,,,,, опитах се да потърся някакъв работещ бутон за връзка с администрацията на сайта ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Чекай да пусна нещо за автора}}}
13.04.2017 02:18
https://www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo [на кирилица]
Георги Иванов Мичев

https://www.youtube.com/watch?v=HH85zttgbGg
13.04.2017 02:31
https://www.youtube.com/watch?v=HH85zttgbGg [на кирилица]
Георги Иванов Мичев

https://www.youtube.com/watch?v=-h2hox--bR8#t=102....
13.04.2017 02:47
https://www.youtube.com/watch?v=-h2hox--bR8#t=102.573812 [на кирилица]
Георги Иванов Мичев

Браво бе Мич, разбираш от музика,,,,
13.04.2017 19:33
Имах сериозни опасения, че сите тук слушат Азис и Милко Бакърджиев,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Много знаеш ти, кой какво слуша... :))))))))))))))...
13.04.2017 19:39
Много знаеш ти, кой какво слуша... :)))))))))))))))))))))
Росен Димитров - Рошко

Чалга слушат тъпанарите,,,,,,,,,
13.04.2017 19:53
Тук гъмжи от тъпанари та,,,,,,,,,,,,,,,,,, да не се обиждат тези дето бият тъпана, защото на тях ''Тъпанар'' им е професия,,,,,, говоря за другите тъпанари ,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Понякога се появявате ти, Мишо и Мичката, ма чак п...
13.04.2017 20:45
Понякога се появявате ти, Мишо и Мичката, ма чак пък гъмжило, доста преувеличено... :))))))))))))))))))
Росен Димитров - Рошко

И сам воина е воин
14.04.2017 00:59
Ич не е лесно но}}}

Никола Вапцаров][СЛОВОТО]

Борбата е безмилостно жестока...

Борбата е безмилостно жестока.

Борбата както казват, е епична.

Аз паднах. Друг ще ме смени и...

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!Разстрел, и след разстрела – червеи.

Това е толкоз просто и логично.

Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

народе мой, защото те обичахме!14 ч. – 23.07.1942 г.
Георги Иванов Мичев

Покрай баловете,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
16.05.2017 21:08
Честито на всички абитуриенти... Вече имате нов сайт за запознанства... jobs.bg
Ивайло Стефанов

Интересно четиво ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
28.05.2017 08:34
http://www.lentata.com/page_9536.html [на кирилица]
Ивайло Стефанов

Бай Мангал ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
28.05.2017 09:13
Търся си работа като циганин. Искам да не плащам данъци, да не плащам ток, да си избера място в някой парк и да си построя къща, а когато държавата ми я бутне, защото е незаконна, да ми даде общинско жилище. Искам да не дупча билет в градския транспорт, а когато ме свали контролата, да дойдат представителите на един комитет и да ме защитят, защото контрольорът ми е нарушил човешките права. Искам да не работя цял живот, да си направя десетина деца и да живея на социални помощи. Искам да се оплаквам, че ме дискриминират всеки път, когато някой ми каже циганин и ми откаже нещо даром. Искам да обирам и пребивам пенсионери, без да търпя каквито и да е последствия от това. Ако пък случайно ме хване полицията, да ме пусне след 24 часа. Искам да празнувам по три дни в градинката пред блока, а когато някой ми направи забележка, да го пребия. Искам никога да не се притеснявам за кредити, за вноски, за такси и за сметки. Искам цял живот да живея на гърба на другите. А когато някой ми каже, че правя това, да му обясня отново, че ме дискриминира. Искам Европа да ми дава пари, за да се интегрирам в обществото. Искам държавата да праща автобус до вкъщи, за да могат децата ми да ходят на училище и да се научат да четат и пишат. Искам същата тази държава да осигурява ежедневен порцион за наследниците ми...
Ивайло Стефанов

По-обширен и правдоподобен автопортрет не бях чел....
05.06.2017 13:36
По-обширен и правдоподобен автопортрет не бях чел...

Някои казват, че интернет средата била особена и специфична. Какво й е специфичното? Българското интернет пространство прилича на всяка българска улица – кал, мръсотия, дупки, разпадащи се сгради, разпадащи се хора и безкрайна, безнадеждна простотия.
Това най-отчетливо се забелязва по форумите. В тях обитават няколко основни типажа:

МНОГОЗНАЙКОТО
Той най-често е държавен служител, тоест има много свободно време да рови във всякакви сайтове и безразборно да пуска различни линкове, повечето лишени от всякакъв смисъл. За него Google е основен източник на знания и безспорен авторитет. Щом нещо го пише в мрежата, значи е така. Многознайкото се включва в дискусии по всяка тема, без да се срамува от факта, че всъщност не е компетентен в никоя област. Ако решиш да му възразиш, те засипва с десетки линкове пълни с глупости, след което злорадства, че те е затапил. Чувал е за Уикилийкс и често го цитира, но не е чел този сайт, понеже не знае никакви езици. Затова се позовава предимно на преразкази. Подиграва се на английския на Стоичков, макар че той самият не може и две думи да върже на чужд език, а е и с тежък селски диалект.
Възраст: 25-40
Типични никнейми: The Boss, Lord Voldemor, Bateto

КОМПЛЕКСАРЯТ
Той е гневен, фрустриран човек, който се наслаждава на възможността да псува публично, удобно скрит зад монитора си. Изпитва задушаваща омраза към хората, които са по-успели от него, тоест към всички.
Личният му провал го изпълва с агресия и той отпушва клапата в мрежата. Не смее да се издърви на жена си или на шефа си, които му пият мозъка затова се прави на голям мъж в интернет, скрит зад някакъв никнейм.
Най-големият триумф за Комплексаря е да обиди някого, а обиденият да му се върже и да му отговори нещо.
В такива моменти той се чувства Значим и Важен.
Възраст: 20-55
Типични никнейми: Terminator, Devil, Killer

КИСЕЛАТА ЛЕЛКА
Тя е интелигентна жена, с богата душевност, но все остава неразбрана. Затова е или разведена, или нещастно омъжена за мъж-простак, който само гледа мачове и не забелязва новата й прическа.
Киселата лелка усеща вулкана от страст между краката си, предвещаващ стремително наближаващата безутешна пустота на менопаузата и тръгва да търси нови приключения. Но не обикновени приключения, а романтични авантюри с разочаровани мъже, които са поне 5-10 години по-млади.
Изразява се с клишета, които според нея й придават имидж на независима, еманципирана жена: „Не плащам данък обществено мнение”, „Всяка кифла да си знае мола”, „Вече не останаха истински мъже” и т.н.
Възраст: 38-48
Типични никнейми: Biala Luna, Madam Bovari, Strange woman

ЕБЛИВИЯТ ЧИЧКО
Той е жестоко поразен от кризата на средната възраст и по цял ден дебне в нета за жени, които да утолят последните крясъци на нагона му. В интернет-общуването е галантен, умерено настъпателен и се мъчи да е забавен, защото е чувал, че жените си падали по мъже с чувство за хумор.
Когато набара жертва, я омайва със заучени фрази от сорта: „Аз съм непоправим романтик” (ебахти глупостта, какво да ти поправяме, бе колега?), „Какво ще кажеш за вечеря на свещи и тихи балади на Преслава?”, „Имам нужда от разбиране, а не просто от секс…”
В мрежата този човек е много смел, но в реалността е жалък докреватен курвар. Но ако най-после получи така желаното съгласие за секс, той изпада в паника, щото къде да заведе склонената девойка? Вкъщи не може – там са жената и децата, а заплатата му не му позволява да вземе стая в хотел. Затова в такъв момент той внезапно изчезва от форума/чата и отива да мастурбира яростно в сайтовете за аматьорско порно.
Възраст: 40-50
Типични никнейми: Playboy, Mr Cool, Sex Instructor

НАЦИОНАЛИСТЪТ
Той е обикновен хейтър, който гради жалкото си самочувствие върху високопарни фрази като „България на три морета”, „Ние сме най-древният народ”, „Орфей е българин” и т.н.
Националистът страшно се гордее с българската история, но слабо я познава. Той не знае в коя година са покръстени българите, не е и чувал за Екзарх Стефан, но се заблуждава, че е голяма работа, само защото е част от велик народ. Уви, не е така. Това, че в миналото си имал велики сънародници, не променя факта, че си просто един глупав, необразован лузър.
Възраст: 15-35
Типични никнейми: Balgarin, 4ernorisez Hrabar, BALGARIQ_NAD_ SI4KO

КОНСПИРАТОРЪТ
Той е убеден, че има Световен Център на Тъмните Сили и че именно този център на злото е причината той да взима 650 лева заплата, да живее със свалени радиатори и да е женен за дебела жена с мустаци.
Конспираторът съзира и в най-незначителната новина Ръката на Мрака.
Според него всяко действие на правителството е продиктувано от Чужди Интереси – зад него стоят ЦРУ, КГБ, МОСАД и всякакви нелегални Юдео-Масонски Формирования.
Смята, че зад всяко събитие има причини, недостъпни за широката публика и само малцина като него са прозрели Страшните тайни.
Конспираторът живее в постоянен ужас. Убеден е, че някой му следи интернет-творчеството, затова пише с недомлъвки.
Към събеседниците си се отнася снизходително и с известно съжаление – те, милите, дори не подозират, че са жертви. Те не осъзнават и 1 процент от опасността, която ги грози.
Възраст: 30-50
Типични никнейми: Rosenkroicer, agent007, Lucifer

РАЗГОНЕНАТА
Тя е ученичка или студентка и се чувства объркана, защото не е наясно със себе си и не знае кой мотив преобладава в поведението й – неукротимите хормони или жаждата за нови ботушки. Идеалът й е да намери две в едно - да се прилепи към някой заможен чичко, който хем да я води всеки ден в мола, хем да я ебе качествено. Пише на „шльокавица” и поведението й е агресивно, но най-често безрезултатно. Употребява думи като „незнам”, „каде” и т.н.
Възраст: 15-19
Типични никнейми: Sladurana16, mrasnicata95, sexykote

ПОЛИТИЗИРАНИЯТ
За такива хора съществува подозрението, че партиите им плащат, за да защитават техните каузи, но тази хипотеза е много съмнителна. Партийните ръководства наистина не блестят с интелект и здрав разум, но едва ли са чак толкова глупави, че да плащат на някакви малоумници, които да защитават партията по форумите самоотвержено и неграмотно.
Възраст: 30-60
Типични никнейми: bate_boiko, Che Gevara, Volenprezident

АЛКОХОЛИКЪТ
Той влиза в мрежата само след като е вкарал няколко питиета и алкохолът му е създал непреодолимата потребност да изпрати важни послания до цялото интернет-човечество. Като цяло е добродушен, но пиенето до такава степен му е изпържило мозъка, че е трудно да се проследи мисълта му, която варира от битово-философски обобщения от сорта „майката си трака” до несъществуващи китайски притчи с банална поука.
Включванията му в мрежата са кратки и нерегулярни, защото очевидно невинаги има пари за пиене.
Възраст: неопределена
Типични никнейми: Pecata, Jack, Unufri

ХУМОРИСТЪТ
Безобиден, приятелски настроен и леко досаден веселяк, който преди 20 години е бил „душата на компанията”. Включва се във всички разговори с нелепи смешки и банални клишета от сорта „Пияна жена – весел креват”, „Думам ти дъще – сещай се снахо”, „Гладна мечка хоро не играе”, „Пито-платено” и т.н.
Не е особено начетен, но притежава неизчерпаем запас от вицове за Нане и Вуте, габровски шеги и всички лафове от новогодишните програми на Хачо Бояджиев. Използва ги по всякакъв повод, най-често – неуместно.
Възраст: 40-60
Типични никнейми: Bai_Hui, diado vi Petko, Rambo Silek
(откъс от книгата на Иво Сиромахов „Няма значение”)
Росен Димитров - Рошко

Все едно за теб го писал,,,,,
05.06.2017 17:50
Направо си го слагай на стената на фейса бре Росене,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Абе Гробаря си е гробар}}}}}}}}}}}}}
05.06.2017 20:09
Абе Гробаря си е гробар}}}}}}}}}}}}}
Георги Иванов Мичев

С интерес ще наблюдавам развитието на случая с шве...
07.06.2017 09:53
С интерес ще наблюдавам развитието на случая с шведския турист, който е по-гаден от този на българския циганин в Германия.
Ще сравняваме присъдите на двете места.
Големият ни страх е да не се изложим пред чужденците, да не ги разсърдим, да не ни кажат конграчулейшън.
Мишо Григоров

Нема се излагаме пред чужденците бре
07.06.2017 10:07
Интересно ми е ако посегне така в Турция дали нема да изгледа филма ''Среднощен експрес'' ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Аре на Битака ,,,
03.09.2017 08:07
Седял си един цар в тронната зала и чул през прозореца викове:
-Айдееее на хубавите ябълки-и-и-и-и!
Погледнал – един старец с каруца продава ябълки, а наоколо – тълпа купувачи.Прияли му се и на царя от плодовете, викнал първия министър и рекъл:
-На ти пет жълтици, бягай да ми купиш ябълки.
Първият министър викнал последния министър и му рекъл:
-На ти четири жълтици, бягай да купиш ябълки.
Последният министър викнал церемониалмайстора и му рекъл:
-На ти три жълтици, бягай да купиш ябълки.
Церемониалмайсторът викнал шефа на стражата и рекъл:
-На ти две жълтици, бягай да купиш ябълки.
Шефът на стражата викнал един стражар и рекъл:
-На ти една жълтица, бягай да купиш ябълки.
Стражарят излязъл и спипал стареца за яката:
-Хей, какво си се развикал? Тука хан ли е или царски дворец? Марш оттук, ябълките се конфискуват!
Върнал се стражарят и рекъл:
-Ето, шефе, добра далавера. За една жълтица – половин каруца ябълки!
Шефът отишъл при церемониалмайстора:
-Ето, значи, за две жълтици един чувал ябълки!
Церемониалмайсторът отишъл при последния министър:
-Ето, за три жълтици една торба с ябълки!
Последният министър отишъл при първия министър:
-Ето, за четири жълтици половин торба ябълки. Какво да се прави, началство, инфлация.
Първият министър се явил при царя:
-Ето, ваше величество, както заръчахте – заповядайте пет ябълки!
Седи царят в тронната зала и мисли:
„Пет ябълки – пет жълтици. Една ябълка – една жълтица. И народът ще се скъса да купува?-НА ТОЯ НАРОД ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДАНЪЦИТЕ! Поучение - заслужаваме си го...
Ивайло Стефанов

Вьв врьзка с поуката от сказката
03.09.2017 19:01
Са сетих за нещо де Александр Сергеевич Пушкин е писал преди повеч от век ма си е се актуално .

А. С. Пушкин Собр. соч. в 10 тт. Т. 2

* * *
Изыде сеятель сеяти семена своя.

Свободы сеятель пустынный,
Я вышел рано, до звезды;
Рукою чистой и безвинной
В порабощенные бразды
Бросал живительное семя —
Но потерял я только время,
Благие мысли и труды...

Паситесь, мирные народы!
Вас не разбудит чести клич.
К чему стадам дары свободы?
Их должно резать или стричь.
Наследство их из рода в роды
Ярмо с гремушками да бич.
Георги Иванов Мичев

Никой неще ПРОСТАЦИ!
05.09.2017 06:59
''Цитат на: rider777 в Четвъртък, 31 Август, 2017, 22:30:36
Няма,,,, ама с абсолютна сигурност на 100%, че от няколко години НЯМА българска фирма дето да не плаща това, което е договорено,,,,,, на тъпанарите дето реват по форумите, че видиш ли някой не му бил платил а не казва какви зулуми е причинил на фирмата та шефа да се принуди да го изгони без да му плати само ще кажа, че ако на мен някой ми причини това от което ревът всички шефове на транспортни фирми у нас не само, че няма да му платя ами ще му строша и ръцете и краката тва е само за мое удовлетворение а за да си върне нанесените щети ще му извадя и бъбреците и сърцето и всичко, което става за трансплантация пък после нека ходи да се жалва на когото иска,,,,,,,, Пировски,,,, забелязвам, че от гледане на малоумни клипчета си поумнял нещо бре,,,,,,,, Продължавай да гледаш !!!!!!!!!!

Нещата загрубяват. Предупреждавам те съвсем официално, че подобен език няма място в страниците на този форум! Ако не вземеш съответните мерки, сърди се на себе си!''
Gargamel Pantigrua

Kazanlak.Com / Новини Русофилите идват на събор к...
05.09.2017 19:44

Kazanlak.Com / Новини
Русофилите идват на събор край Казанлък на 9 септември
05 септември 2017, 14:16
0 коментара
298
Русофилите идват на събор край Казанлък на 9 септември / Новини от Казанлък

XІV Национален събор на приятелите на Русия ще се проведе на 9-и септември 2017 година на яз. “Копринка”. Организаторите очакват 15 000 посетители от цяла България на традиционния събор за русофилите. Съборът е посветен на 140 годишнина от началото на Руско-турската освободителна война и Шипченската епопея, съобщават организаторите от Национално дружество „Русофили“.

Програма на Събора:
• 9:00 - 10:30 ч. (09.09.събота) – Пристигане на групите от общините;
• 9:30 – 10 ч. (09.09.събота).- Поклонение на паметника на връх Шипка/ (важи за групите от северна България, минаващи през Шипка);
• 09:30 - 13:00 ч. (09.09.събота). Концерт на лауреатите на 4-ти Национален фестивал на руската поезия, песни и танци “Пусть всегда будет солнце”: Заключителният етап на Фестивала ще се проведе един ден преди самият събор - на 8-ми септември (петък) в НЧ “Искра” – Казанлък от 10:00 до 17:00 часа;
• 11:30 - 12:00 ч. – Награждаване на първенците в детския конкурс за рисунка „Обичам моята Родина”;
• 13:00 - 13:45 ч.- Приветствия от гостите на Събора и Митинг в подкрепа на позициите на Национално Движение Русофили;
• 14:00 - 15:00ч.- Среща на Националното ръководство на Движението с областните и общински ръководители и гостите;
• 15:00 - 15:30ч.- Награждаване на националните първенци на Фестивала „Пусть всегда будет солнце”;
• 14:00 - 17:00ч.- Музикално развлекателна програма
Георги Иванов Мичев

Огонь ведьот Адмирал Ессен
05.09.2017 21:18
https://tvzvezda.ru/news/forces/content/201709051841-mik2.htm [на кирилица]
Георги Иванов Мичев

Да
12.01.2018 19:06
Да
Георги Иванов Мичев

    Остави своето мнение по темата ...    
| Начало | Регистрация | Общи условия | Правила за личните данни | За контакти и оплаквания | ©  Speditor.NET 2005-2018