driverbg.net | bgdrivers.net
ON THE ROAD ... !
СТРАНИЦАТА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ШОФЬОРИ
| Начало | Всички оплаквания | Търсене | Ново оплакване | Вход
<< Обратно в оплакванияте
 
 
ОПЛАКВАНЕ
 
Admirali freit
28.06.2017 16:52

ADMIRALI FREIT GHT ltd
« -: Днес в 16:30:15 »
ОтговорОтговор Отговори с цитатЦитат Добави цитатДобави цитат Редактирай съобщениетоПромени
ЦелувчицаДа предупредя колегите шофьори за тази фирма,Адмирали.Софийска е и управителя се казва Ради Радев.Голям скрънза на който хич не му се плаща.Гледам че пак търси шофьори и то двойка.Не можеше да плаща на един шофьор,как ли ще плаща на двама?Ъ??Помислете и вие си решавата,аз да предупредя.Купи камион счупен ,на 840000км.Скоростната кутиявлизаш в авариен режим за да тръгне,отделно ремаркето няма никакви спирачки,АБС не работи на ремаркето.И редовно претоварен 43,000т минимум.и ред други лъжи за АДР който ще иска да вози .
Feto feto

14.07.2017 15:57
Много ти е интересна темата...продължавай все така

P.S.
Поредния откачалка...
Gargamel Pantigrua

Фани 71 ,,,,, що рйечи ???
14.07.2017 20:07
Алкохола ли е много или хапченцата малко ???
Ивайло Стефанов

14.07.2017 20:24
Питам: Защо пият?
Аз като не мога - не пия!
Gargamel Pantigrua

Вярно е всичко за тази фирма колеги, правилно казв...
20.07.2017 12:51
Вярно е всичко за тази фирма колеги, правилно казва човека. Адмирали фрейт еоод, с управител Ради Радев. Голям мошеник, работих за него 1год.и накрая ми писна от неговите номера. Сега се боря да си взема заплатата, скри се в миша дупка и не отговаря на тел. Пак ще стигнем до съд. Той е втория който ще съдя до сега. Ако искайте вярвайте, но в Бг почти всеки работодател в тоя бранш е такъв. А колегата който пише за пиенето тук, да помисли и тогава да съди. УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
yudjel saliev

Г-н Салиев ,,,,,,,,,
20.07.2017 12:58
Бихте ли написали точните дати на започване в тази фирма и на напускане ,,,,,, сигурен съм, че са далееееч по-малко от година и ако е удобно да се напишат некви подробности относно останалите работодатели в този бранш, че имам нужда от следобедна доза смях,,,,,,,,,,,,,,,
Ивайло Стефанов

Поне да си беше сменил тел. номер.
20.07.2017 13:49
Поне да си беше сменил тел. номер.
Венцислав Гергачев

Г-н Гергачев аз не се крия, от мухата слон правиш....
20.07.2017 14:22
Г-н Гергачев аз не се крия, от мухата слон правиш. Няма да ти давам обяснения.С вас не може да се коментира, тролове ли сте, какви сте незнам.Хайде сега да се посмеем.
yudjel saliev

Заеби ги тия...
20.07.2017 16:07
Това са местниге клоуни - не знаят как е, но знаят, че и така не е...
Ич да не ти е на уя - съд до дупка за мошениците и не прави повече тази грешка - нЛи виждаш каква смрад са.
Валери Цветанов (Driver1)

Еми пиши си от една регистрация.
20.07.2017 22:44
Еми пиши си от една регистрация.
Венцислав Гергачев

.
21.07.2017 23:04
И какво като имената са различни ? Може междувременно feto да е приел исляма и да се е прекръстил на yudjel. Требва ли и телефона да си сменя ?
Фокуса тук е върху оплакване от некоректен работодател, а не върху тел. и имена.
Препоръчвам на колегата да се подготви добре, преди да влезе в съда. Защото в това отношение, работодателите са доста добре подготвени. Нямам информация до сега колко фирми са осъдени и какви са били ползите за потърпевшите.
Успех на колегата, стига цялата история да не е някой кьор фишек.
Селянина

Слабонаселен, тъпото е, че преименувалият се подкр...
21.07.2017 23:20
Слабонаселен, тъпото е, че преименувалият се подкрепя себе си в трето лице...
Росен Димитров - Рошко

)))))))))))))
21.07.2017 23:55
Нъл знаеш че в турския език нема родове- четрима фафли и един боза.
А ако самото оплакване е рядка боза, знаеш- подигравка до дупка.
Селянина

.
22.07.2017 00:12
Предлагам да му/им дадем думата за аргументация.
Селянина

''Правилно казва човека'' да се чете, ''Чуйте ме, ...
22.07.2017 04:37
''Правилно казва човека'' да се чете, ''Чуйте ме, право ви думам''. Туй ли ми казваш?
Часът е пет, жената спи, детето и той.
Три кафета, двамата без захар! Колко струваш да те плащам?
:)))))))))))))))))))))
Росен Димитров - Рошко

Са сериозно. Доколкото съм чувал, има огромна успе...
22.07.2017 04:48
Са сериозно. Доколкото съм чувал, има огромна успеваемост в полза на работниците при такива дела. Дали е мит не знам, нямам опит. Знам от достоверен източник, че и корави бабаити га получат известие, че... и бегом търсят начин да се изплатят. Пример: На мой колега от същата фирма адвоката само звънна на ''шефчето'' и парите мигом бяха преведени. Аз за същия пуснах жалба в Инспекцията по труда и ми върнаха отговор, че имам голям мегдан да го съдя, но до там. Само при мисълта, че ще има - Ама, я дай това, трябва ни онова, кога беше, какво беше, как стана, ама той каквооо, а ти каквооо... Ай сиктир! Да си купи нещо за моя сметка...
Росен Димитров - Рошко

Между другото, моята сума е двойна на тази дето то...
22.07.2017 04:59
Между другото, моята сума е двойна на тази дето той си я получи. Трицифрено е числото, тъй че споко! Но не съм го разпитвал какво е запазил в своя подкрепа. ЧМР-та и т.н. Може да са блъфирали. Аз единственото нещо което имам е един договор и една дигитална карта с информация в нея, де не се знае кой, как и в какъв формат може да я източи и дали изобщо би се приело като някакво доказателство.
Росен Димитров - Рошко

И аз немам опит в тия неща
22.07.2017 05:11
Никога не ми се е налагало. Ама като погледнеш тука, повечето оплаквания са си живо хленчене. Нанизал се некой сам на хурката, сгафил нещо, па си трае и не казва. И после- олеле гъзеца.
За сега той/те си траят, ше видиме.
А'е лека, стига работа за днеска.
Селянина

Е стига де, и аз само 7 часа и половина за днес, с...
22.07.2017 06:46
Е стига де, и аз само 7 часа и половина за днес, стига толку!
Моя гаф беше, че поисках 30% от задържаното ми по уговорка предно навло. Е, празници охарчИх се... ко толку. Ставаше дума за триста лева за да тръгна на курс между Коледа и Нова година. Е, тъпанара така и не ги даде, а и не знам дали камиона му въобще тръгна, но да речем че е тръгнал. Малко след това го застигна заслуженото, което впрочем си беше въпрос на време. Камиони, сервиз, база, офис... сичко на трупчета... Са сигурно сервира в некоя квартална кръчма или бръмчи на грабежи, съдейки по тогавашното му обкръжение...
Росен Димитров - Рошко

Admiral Freit EOOD
15.08.2017 13:56
Селянина, не знам как се казваш, но никак не си селянин да знаеш. Благодаря за подкрепата. Изглежда някои колеги си правят веселото от това което съм писал. Но нека, не се засягам. Да турчин съм, всички да знаят. За ваше сведение дойде ми добре и спечелих до сега едно дело, но не беше толкова до парите. А като бивш военен, съвестта не ми даде да бъда използван от някакъв си боклук. Сега да ви кажа пак ще съдя Адмирал Фрейт, Ради Радев боклука. Да се научат да плащат на хора работещи като нас. Затова колеги нека решаваме проблемите в бранша, а не да се заяждаме кой какъв бил, кой как пишел. И друго, сега вече съм с този профил да знаетееее. Лека и безаварийна.
yudjel saliev

Аби,
15.08.2017 17:17
ти съвестно и точно си изпълняваше задълженията и не ти платиха? Ама прости работодатели ве...да си гонят с лека ръка професионалистите...
Луда работа
Gargamel Pantigrua

ПернАт, понякога пресоляваш манджата. Повечето от ...
15.08.2017 18:13
ПернАт, понякога пресоляваш манджата. Повечето от така наречените работодатели, са само работодатели, без да са заплатодатели. Причини колко искаш. На такива не им трябват професионалисти, а послушковци в неравностойно положение, зависими хора. Кой от банки, кой от алкохол, демек сравнително ниски потребности. Те са и най-лесни за манипулиране и измама. При останалите е въпрос на кратко време докато се изяснят нещата и обикновено завършват със сравнително маломерни щети...
Свестен работодател никога нема те завлече и с една стотинка, каквото и да си сгафил! Ще си понесе отговорността за лошата преценка при подбора... Са, ако има умишлени злодеяния, каквито се срещат, но са по-скоро изключения, си има законоустановен ред...
Росен Димитров - Рошко

Рос,
15.08.2017 18:39
ти да си прочел от някой оплакваш се, кви ги е забъркал самия той...едно казва и много премълчава...четивото е абсолютно подвеждащо...
Ако трябва се черни някой чрез неистини - аз не участвам в тоя филм
Gargamel Pantigrua

Досега един написа
15.08.2017 18:42
заспах и изтървах ферибота...наказа ме едикво си...а шойле машала
Всичко друго е талаш
Gargamel Pantigrua

Ето, аз ти казвам. Че поради трафик не можах да ст...
15.08.2017 19:15
Ето, аз ти казвам. Че поради трафик не можах да стигна до определения паркинг, платих 600 евро за охрана, която ми пратиха. Стоката била 3 милиона евро. Платих ги само защото не се обадих. Защо не се обадих - от инат! Що като им се обадя и си го местят от единия у другия, ма тава друга тема. Не съм се оплаквал!!!
Росен Димитров - Рошко

Друго и да не прочета, рубриката ''Шофьори търсят ...
15.08.2017 20:12
Друго и да не прочета, рубриката ''Шофьори търсят работа'' трябва да чета. Едно от най-често появяващите се имена е на г-н Юджел Салиев. Когато пускаш такива обяви на всеки 3/6 месеца нещо не е наред. Или преценката ти при постъпване е калпава, или си абсолютен коцузлия, или ...Теорията на вероятностите изключва 100% отрицателни резултати дори ако кандидатстваш само в български фирми. И на теория не е възможно всички да са криви, а ти целия в бяло.
Наскоро се обсъжда една австрийска фирма със словашки договори. Миналата седмица при нас се върна един от най-добрите шофьори, които някога са работили във фирмата. Върна се от австро-словашката фирма с 1500 евро назад, но и без тях - по-ниско заплащане отколкото при нас.
Маменето на шофьори от работодатели при хроничния недостиг на шофьори е самоубийствено и дори най-тъпите сред нас не го правят. Обратно - нивото ни на търпимост се вдига до безумни равнища. Такъв е животът.
Мишо Григоров

Ченгесар,
15.08.2017 20:22
назначи си циганка да те хвали...евтино вземат
Gargamel Pantigrua

Търся си профпредесателка. Да не е анонимна и да н...
15.08.2017 20:25
Търся си профпредесателка. Да не е анонимна и да не се казва Геновева.
Мишо Григоров

Тереза Мей напрай комунистка
15.08.2017 20:35
и я свлече до себе си
Недей цапа името и червен боклук
Gargamel Pantigrua

Елементарата логика на недоуважена профпредесателк...
15.08.2017 20:39
Елементарата логика на недоуважена профпредесателка като теб я прави комунистка. Какво по-точно е постигнала евроатлантичката Мей? Във Великобритания стана хит песента - Мей, ти си лъжкиня.
Добре че Тетка Цачева не стана българската Тереза Мей както прогнозираше.
Мишо Григоров

22 часа
15.08.2017 21:03
Гаргата вдига гълъбите
Отатъче има една Мурзилка...съ разберете
Gargamel Pantigrua

Сакън, не ни лишавай от обяснението за епохалните ...
15.08.2017 21:10
Сакън, не ни лишавай от обяснението за епохалните постижения на Тереза Мей. Ако е възможно конкретно, без характерните за теб шаблони от рода - щом не е за ГЕРБ значи е по-комунист от ББ, щом намират кусури на ЕС да ходят в Русия. В тази връзка попитах Мей комунистка ли е щом води страната си към напускане на ЕС.
Разсъждаваш като профпредседателка или комунистка, което си е същото.
Мишо Григоров

ИЗВИНИ СЕ ВЕ ЧЕРВЕН БОКЛУК
15.08.2017 21:22
Някои твои колеги го направиха...
Gargamel Pantigrua

Кучка с промито мозъче.
15.08.2017 21:23
Кучка с промито мозъче.
Мишо Григоров

Започвай да кълнеш като стрина Пена.
15.08.2017 21:25
Започвай да кълнеш като стрина Пена.
Мишо Григоров

    Остави своето мнение по оплакването ...    
| Начало | Регистрация | Общи условия | Правила за личните данни | За контакти и оплаквания | ©  Speditor.NET 2005-2018